АКТУАЛЬНО

1/4 фіналу Кубка України-2023/24. Розклад

Із 30 жовтня до 2 листопада 2023 року футбольні фанати України будуть свідками напружених поєдинків у межах 1/4 фіналу Кубка України з футболу. У цьому раунді змагатимуться вісім команд, зокрема один представник Першої ліги і сім представників Прем’єр-ліги. Ці матчі обіцяють наповнити наші дні азартом і несподіванками. Давайте поглянемо в розклад і очікування цього важливого етапу турніру.

Розклад матчів:

  • “Вікторія” – “Шахтар”:
    Дата: Понеділок, 30 жовтня
    Час: 15:00
    Місце: Стадіон “Лівий Берег”, Київ
  • “Чорноморець” – “Зоря”:
    Дата: Середа, 1 листопада
    Час: 15:00
    Місце: Стадіон “Чорноморець”, Одеса
  • “Полісся” – “Олександрія”:
    Дата: Четвер, 2 листопада
    Час: 15:00
    Місце: Стадіон “Лісовий”, Житомир
  • “Оболонь” – “Ворскла”:
    Дата: Четвер, 2 листопада
    Час: 17:00
    Місце: Стадіон “Оболонь”, Київ

Короткий огляд: Майбутні матчі 1/4 фіналу обіцяють напружені битви і незабутні моменти. Увагу вболівальників зосереджено на тому, чи зуміє “Донецький “Шахтар” зберегти свою позицію в грі з “Вікторією”, а також хто вийде переможцем у протистоянні між “Чорноморцем” і луганською “Зорею”. На стадіоні “Лісовий” у Житомирі “Полісся” битиметься з “Олександрією”, тоді як “Ворскла” вирушить у гості до “Оболоні”. Ці матчі подарують уболівальникам азарт, а переможці зможуть просунутися до наступного етапу Кубка України.

Факти та передісторія: Останнім переможцем Кубка України з футболу є київське “Динамо”, яке здобуло перемогу в сезоні 2020/21, обігравши луганську “Зорю”. У поточному розіграші Кубка “біло-сині” не змогли просунутися далі 1/8 фіналу, поступившись “Оболоні” в сенсаційній грі. Минулого сезону Кубок України не проводився через повномасштабну війну, розв’язану Російською Федерацією. У сезоні 2021/22 турнір було завершено достроково з тієї самої причини.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ