АКТУАЛЬНО

Актори “Друзів” висловилися про смерть Меттью Перрі

Акторський склад культового серіалу “Друзі” разом випустив офіційну заяву, висловивши глибокий жаль і скорботу з приводу смерті їхнього колеги Меттью Перрі, відомого своєю роллю Чендлера Бінга. Заява, опублікована в журналі People, відобразила їхні почуття і зобов’язання зберегти спадщину Меттью в пам’яті фанатів.

У заяві сказано: “Ми всі дуже засмучені втратою Метью. Ми були більше, ніж просто партнерами по знімальному майданчику. Ми – сім’я. Можна так багато сказати, але зараз ми збираємося взяти паузу, щоб оплакати і пережити цю незбагненну втрату. Згодом ми скажемо більше, ніж тільки зможемо. Зараз наші думки і наша любов із сім’єю Метті, його друзями і всіма, хто любив його по всьому світу”.

Спільнота фанатів серіалу “Друзі” також висловила свої співчуття і підтримку близьким Меттью Перрі, які переживають цю втрату. Смерть актора залишила глядачів, а також його колег на знімальному майданчику, у глибокому шоці, і вони обіцяють зберегти пам’ять про нього.

Меттью Перрі залишить незгладимий слід в історії телебачення і в серцях фанатів “Друзів”. Його робота і внесок у світове мистецтво будуть назавжди пам’ятатися і цінуватися.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ