АКТУАЛЬНО

Невгамовний Фьюрі намагається вразити Олександра Усіка: “Нікчемний шматок лайна”

Чемпіон світу WBC у надважкій вазі, Тайсон Ф’юрі, не залишає спроб вразити свого майбутнього суперника, Олександра Усика, під час підготовки до об’єднавчого поєдинку. Британський боксер виклав відео на своєму Instagram, де він під час пробіжки у горах знову висловив зухвалі коментарі щодо українського боксера.

“Великий біговий день у довбаному Моркамі. Вперед! Це було легко. Я розмажу обличчя кролика Усика. Нікчемний шматок лайна”, – висловив Ф’юрі.

Нагадаємо, поєдинок між Усиком і Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Це буде об’єднавчий бій, де переможець стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі з чотирма головними титулами: WBO, WBA, IBO та IBF.

Останнім боксером, який отримав статус абсолютного чемпіона в надважкій вазі, був Леннокс Льюїс у 1999 році. У цьому бою він переміг Евандера Голіфілда та здобув титули WBA, WBC та IBF. Пояс WBO був доданий до цього статусу у 2007 році. переможець бою між Усиком і Ф’юрі встановить новий історичний рекорд в надважкій вазі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ