АКТУАЛЬНО

Алла Пугачова і “секрети” її життя: Ліза Галкіна “розкрила”, а журналісти “знайшли” ще одну її квартиру

Днями Максим Галкін, гуморист та колишній чоловік Алли Пугачової, опублікував відео, в якому діти Пугачової розповіли про подарунок на День матері. Проте в ході розмови донька Ліза Галкіна видала сімейний секрет: “Мама ж 26 листопада буде у Лондоні на вечірці із подружками!” Це викликало обурення фан-груп Пугачової, які почали докоряти дівчинці за розголосування рухів своєї матері.

Невдовзі російські журналісти “виявили” ще один “секрет” Примадонни – квартиру на Brickell Avenue в Маямі. Це житло раніше було орендоване та використовувалося під час гастролей у США. За останні роки цю квартиру володінням чергували Христина Орбакайте, Микита Пресняков і, знову ж таки, Алла Пугачова.

Торік, коли Пугачова переїхала до Ізраїлю, вона знову стала власницею цієї квартири. Зазначається, що інформація про угоду з’явилася у відкритих реєстраційних даних США лише зараз.

Такі “розкриття” журналістів стали об’єктом критики, оскільки замість слідкування за статками олігархів та чиновників, вони займаються розслідуванням приватного життя відомих особистостей. Алла Пугачова завжди відзначалася вмінням відповідати на необгрунтовану критику та вміло виходити з таких ситуацій.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ