АКТУАЛЬНО

Amazon адаптувала колишню нідерландську в’язницю де Копель у сучасний офісний комплекс

Amazon Web Services відзначився відкриттям свого нового офісного комплексу на території колишньої в’язниці де Копель у місті Харлем, Нідерланди. Згідно з інформацією, цей пам’ятник пенітенціарної системи, який існував понад 100 років, зазнав перетворень після закриття в 2016 році.

Куполоподібна будівля колишньої в’язниці, яку колись використовували для тимчасового притулку мігрантів, знову відкрила свої двері, але цього разу для Amazon Web Services. Камери для ув’язнених на третьому поверсі були перетворені в сучасні офісні приміщення з офісними меблями та кімнатами для переговорів.

Один з співробітників компанії поділився відео з нового офісу в соціальних мережах, де видно логотипи Amazon Web Services. Зазначається, що офіс використовує колишні в’язницькі камери для створення функціональних просторів для зустрічей і переговорів.

Не всі відреагували на це відкриття позитивно. Деякі користувачі в соціальних мережах висловили іронічні зауваження про те, що офіс Amazon Web Services розташований у колишній в’язниці, що породило обговорення щодо умов праці в компанії та оплати праці її працівників.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ