АКТУАЛЬНО

Андрій Шевченко – єдиний кандидат на посаду Президента УАФ

Українська асоціація футболу (УАФ) оголосила, що колишній гравець та наставник збірної України Андрій Шевченко став єдиним кандидатом на посаду президента організації. Засідання робочої групи, що визначала відповідність кандидатів, відбулося 28 грудня.

Висунута кандидатура Шевченка отримала підтримку у протоколах робочої групи, яка прийшла до висновку, що вона відповідає статуту УАФ для кандидатів на посаду президента. Також було зазначено, що від самого кандидата отримано письмову згоду на участь у виборах президента.

Очікується, що Андрій Шевченко буде обраний президентом УАФ на позачерговому XXVI Конгресі, який відбудеться 25 січня 2024 року в Будинку футболу в Києві.

Ця новина приходить після відсторонення попереднього президента УАФ, Андрія Павелка, у лютому 2023 року через підозру в розкраданні коштів під час будівництва заводу з виробництва футбольної трави. Андрій Павелко перебуває під вартою без права внесення застави з червня 2023 року.

Повідомлення про висунення Шевченка як єдиного кандидата було передано ФІФА та УЄФА, що продовжують отримувати інформацію про підготовку до Конгресу УАФ.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ