АКТУАЛЬНО

Анджеліна Джолі готується до закінчення кар’єри: акторка прощається з Голлівудом перед останніми зйомками

В ексклюзивному інтерв’ю виданню Wall Street Journal, зірка Голлівуду та один із лауреатів премії “Оскар” Анджеліна Джолі поділилася враженнями від розлучення з Бредом Піттом. У 48 років акторка розповіла про свої майбутні плани, заявивши, що наступний фільм може стати останнім у її кар’єрі, а її увага тепер зосереджена на власному ательє з шиття.

Джолі також висловила свої почуття стосовно Голлівуду, зазначивши, що втомилася від постійного викладення особистого життя на загальний огляд глядачів. Її приголомшливі зізнання викликали сенсацію, оголошуючи, що можливо завершить свою кар’єру в галузі кіно.

Остання частина франшизи “Малефісента” може стати останнім фільмом у фільмографії акторки. Зазначивши своє стомлення від Голлівуду, Джолі також поділилася своєю бажанням жити в Камбоджі та розвивати своє ательє з шиття одягу.

Зазначимо, що Анджеліна Джолі вже давно не слідує стандартам Голлівуду, уникає світських подій і рідко дає інтерв’ю. Після акторської кар’єри вона планує зосередитися на своєму соціальному ательє та допомагати біженцям, навіть якщо це буде збитковим.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ