АКТУАЛЬНО

Apple Pay вводить в дію в Британії нову можливість – підключення карток до служби Wallet

У Великій Британії для користувачів Apple Pay стала доступною нова можливість – підключення облікових записів своїх дебетових і кредитних карток до служби Wallet. Це дозволяє зручно переглядати актуальний баланс картки та історію транзакцій, зокрема, платежі, депозити та зняття коштів.

За інформацією від Apple, завдяки новій функції користувачі можуть отримати доступ до детальної інформації щодо витрат за допомогою дебетових та кредитних карток, всі ці дані доступні в одному місці – у Wallet.

“Дозволяючи користувачам легко отримувати доступ до найважливішої інформації щодо свого облікового запису в Wallet під час покупок, вони зможуть приймати обґрунтовані фінансові рішення та краще розуміти та керувати своїми витратами”, – відзначила Дженніфер Бейлі, віце-президент Apple Pay і Apple Wallet.

Для додавання дебетових та кредитних карток користувачі обирають їх у Wallet і переходять у застосунок свого банку для автентифікації, після чого завершують процес декількома кроками.

Ця функція, подібно до самого Apple Pay, призначена для забезпечення конфіденційності та захисту даних користувачів. Перед активацією цієї можливості користувачі повинні пройти автентифікацію на веб-сайті чи в застосунку свого фінансового постачальника, а також погодитися підключити свої облікові записи до своїх карток у Wallet та надати доступ до своїх даних. Інформація про баланс облікового запису, історія транзакцій та інші деталі зберігаються на пристрої користувача, а не на серверах Apple. Також користувачі можуть в будь-який момент відключити цю функцію, від’єднавши обліковий запис у налаштуваннях.

Серед банків, які підтримують цю нову функцію, знаходяться такі як Barclays, Barclaycard, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds, M&S Bank, Monzo, NatWest і Royal Bank of Scotland, а з часом список може розширюватися.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ