АКТУАЛЬНО

Авіакомпанія припиняє безкоштовну ручну поклажу: що це означає для пасажирів

Перша авіакомпанія вирішила припинити безкоштовну ручну поклажу з метою збільшення прибутків від туристів. Нові правила вводить авіакомпанія KM Malta, яка планує перевозити європейських туристів на Мальту починаючи з 2024 року.

За інформацією європейської преси, туристи були здивовані повідомленням нового перевізника про те, що найдешевші економ-тарифи практично не включають безкоштовну ручну поклажу. Перевізник запропонував чотири економ-тарифи, і лише у більш дорогих, таких як економ-плюс та економічний гнучкий, дозволено безкоштовно брати ручну поклажу вагою до 10 кг.

Туристи, які обирають базовий економ-клас та просто економ-клас, виявлять, що безкоштовною ручною поклажею їм надається лише 2 кг на етапі бронювання. Решта 10 кг може бути взята лише у випадку оплати додаткової плати та розміщена в трюміні.

Туристи висловлюють своє невдоволення та активно критикують компанію. “Це абсурдно. Вирушати навіть на вихідні з ручною поклажею в 2 кг – це неможливо”, – відзначив один із подорожуючих. “Це просто обман. Такий тариф потрібен лише для того, щоб привернути вас своєю дешевизною, а потім стягти додаткові кошти”, – пишуть користувачі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ