АКТУАЛЬНО

Байден знову переплутав прізвища: Зеленського назвав Путіним і Гарріс – Трампом

Президент США Джо Байден став об’єктом уваги через несподівані переплутування прізвищ під час вечірнього заходу, що відбувся у Вашингтоні. В ході промови перед гостями він двічі допустив помилки, назвавши президента України Володимира Зеленського “Путіним” та віцепрезидента Камалу Гарріс “Трампом”.

Спершу він назвав Путіна президентом України, вказуючи при цьому на Зеленського, який стояв тут же.

“А тепер я хотів би дати слово президенту України, який демонструє стільки ж мужності, скільки й рішучості. Пані та панове, президент Путін”, – оголосив виступ Зеленського президент США.

Потім, усвідомивши свою помилку, Байден пояснив, що занадто сфокусований на Путіні.

“Президент Путін? Він [Зеленський] має перемогти президента Путіна. Я так зосереджений на тому, щоб перемогти президента Путіна”, – сказав президент США.

Володимир Зеленський, який стояв поруч, почувши, що до мікрофона викликали Путіна, заявив: “Я кращий”.

“До біса кращий”, – підтвердив Байден.

Також на тій же пресконференції Байден переплутав Камалу Гарріс із Дональдом Трампом.

Коли журналісти запитали президента про те, чи зніметься він із виборів і поступиться місцем Камалі Гарріс, Байден сплутав її зі своїм головним опонентом.

“Я б не вибрав віцепрезидентку Трамп бути віцепрезиденткою, якби я не вважав, що вона має достатню кваліфікацію, щоб бути президентом”, – заявив він.

Цієї своєї помилки він навіть не помітив.

Раніше президент США провалився на дебатах із Трампом. Після чого в Демократичній партії багато хто закликав його знятися з виборів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ