АКТУАЛЬНО

Білорусь та РФ продовжили навчання до 3 грудня

Білорусь продовжує військові навчання з російськими військовими вже 83 тижні. Навчання триватимуть щонайменше до 3 грудня. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Telegram-канал моніторингової групи “Білорускі Гаюн”.

Полігон “Доманове” продовжує роботу без перерв, інші полігони будуть активні з 27 листопада до різних дат грудня. Зокрема, це стосується полігонів “Борисовський”, “Гожський”, “Брестський”, “Осиповицький”, “Німан”, “Обуз-Лесновський”, “Доманове”, “Лепельський”.

Навчання тривають безперервно з 29 квітня 2022 року, і загальна кількість продовжень становить 83 тижні. Білорусь активно бере участь у війні Росії проти України, дозволяючи російським військам використовувати свою територію для нанесення ударів по українській землі.

Зазначимо, що в початкові дні вторгнення російські терористи використовували територію Білорусі для атак на Україну, що призвело до захоплення частини території нашої країни. У подальшому українські війська відновлювали контроль над цими територіями.

Ситуація продовжує поглиблювати напружені відносини між Білоруссю та Україною, а також підкреслює активну підтримку Білорусі у воєнних діях проти сусідньої країни.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ