АКТУАЛЬНО

Бої на лівому березі Дніпра. ЗСУ просувається далі

Згідно з даними аналітиків Інституту вивчення війни, українська диверсійно-розвідувальна група, можливо, десантувалася на лівому березі Херсонської області та захопила частину дороги, що зв’язує три селища. Ці події відображені в щоденному звіті за 24 жовтня.

Українські військові продовжують здійснювати атаки на лівому березі річки Дніпро. українські військові перекинули резерви на острови в дельті річки Дніпро і спробували прорватися в напрямку Пойми і Піщанки, як повідомляють аналітики.

Аналітики, посилаючись на російського військового кореспондента, стверджують, що українська диверсійно-розвідувальна група висадилася неподалік від Підстепного, що розташоване за 20 кілометрів на схід від Херсона і за три кілометри від Дніпра, та захопила частину дороги, що з’єднує селища Пойма, Козачі Табори і Кринка. Згідно з російськими військовими кореспондентами, українські військові утримують частину селища і позиції поруч з Антонівським шосе і залізничним мостом. Інший російський військовий кореспондент повідомив, що Сили оборони регулярно атакують ділянки поруч з Антонівським автомобільним і залізничним мостами.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ