АКТУАЛЬНО

Я не Байден, я – нове покоління лідерів – Камала Гарріс

Віцепрезидентка Камала Гарріс оголосила, що не має наміру продовжувати політику чинного президента Джо Байдена у разі своєї перемоги на виборах. Під час інтерв’ю телеканалу Fox News вона підкреслила, що прагне принести нові ідеї та свіжий підхід до керівництва країною.

«Дозвольте мені бути дуже чіткою: моє президентство не буде продовженням президентства Джо Байдена. Як кожен новий президент, який вступає на посаду, я принесу свій життєвий і професійний досвід, а також нові ідеї. Я представляю нове покоління лідерів», – заявила Гарріс.

Ця заява відзначає важливий момент у кампанії віце-президентки, оскільки вона повинна балансувати між лояльністю до свого босу і бажанням переконати виборців у тому, що може започаткувати нову еру в американській політиці. Раніше Гарріс зізнавалася, що не може придумати жодної істотної зміни в політиці Байдена за останні чотири роки, що викликало критику з боку її суперників-республіканців.

Американці матимуть можливість обрати нового президента 5 листопада, і це голосування може стати справжнім матчем-реваншем між демократом Джо Байденом і республіканцем Дональдом Трампом, який уже брав участь у виборах 2020 року. Гарріс, намагаючись відійти від тіні Байдена, прагне представити себе як кандидата, здатного відповісти на виклики сучасності та дати новий імпульс розвитку країни.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ