АКТУАЛЬНО

Настя Каменських публічно проігнорувала Потапа: що каже репер?

Останнім часом українська співачка Настя Каменських випустила новий іспанськомовний трек “Tu y Yo” разом із гарячим кліпом. Однак варто відзначити, що вона не згадує свого чоловіка, репера і продюсера Потапа, як співавтора цього треку.

В оголошенні про пісню, Каменських вказала Маріо Касереса як співавтора, а продюсером був Алі Альварес. Обидва вони вже створили хіти для відомих зарубіжних виконавців, таких як Bad Bunny і Maluma. Проте, власного чоловіка артистка не включила до числа співавторів.

Репер Потап вирішив з’ясувати цю ситуацію, розповідаючи в Instagram, що пісня була написана декілька років тому на студії у Маямі, до настання COVID та повномасштабної війни. Він зазначив, що при створенні пісні йому довелося пристосовуватися до іспанської мови, використовуючи прості вирази, але ідея “Tu y Yo” була його, і Маріо Касерес її вдало розвинув.

Це вже не перший раз, коли Каменських не згадує свого чоловіка як автора своїх пісень. Раніше вона випустила трек “Зірка в небі”, ідея якого також належала Потапу, але артистка не зазначила це в оголошенні. Зараз фанати чекають на реакцію співачки на слова Потапа та сподіваються на з’ясування цієї ситуації.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ