АКТУАЛЬНО

Трагедія в Одесі 15 березня: Серед загиблих – колишній заступник мера і керівники Нацполіції

У результаті удару ракетами, запущеними російськими силами, в Одесі 15 березня 2024 року, відомо про загибель 14 осіб та поранення 46. Серед загиблих були колишній заступник мера Одеси Сергій Тетюхін, командир батальйону “Цунамі” Олександр Гостищев та заступник керівника Нацполіції в Одеській області Дмитро Абраменко.

Вдень 15 березня 2024 року, російські сили двічі обстріляли Одесу балістичними ракетами. Удари сталися в курортній зоні та приватному секторі на узбережжі міста.

На момент 14:04 було зафіксовано загибель 14 осіб та поранення 46. Місцеві телеграм-канали повідомляють, що серед загиблих є високопосадовці Нацполіції в Одеській області, а також колишній заступник мера Одеси, який прийняв рішення служити у Збройних Силах України у листопаді 2023 року.

Серед осіб, що стали жертвами удару, відомі:

  • Сергій Тетюхін, колишній заступник міського голови Одеси, який звільнився з посади та пішов на службу у листопаді 2023 року.
  • Олександр Гостищев, колишній заступник керівника ГУНП в Одеській області та командир батальйону спеціального призначення “Цунамі”, що входить до складу бригади “Лють”.
  • Дмитро Абраменко, заступник начальника ГУНП в Одеській області та начальник управління превентивної діяльності Нацполіції в Одеській області.

Також стало відомо про загибель одного рятівника та фельдшера швидкої допомоги. Їх було вбито після другого ракетного удару, коли вони прибули на місце події для надання допомоги постраждалим.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ