АКТУАЛЬНО

Генштаб ЗСУ: Найбільше атак на Авдіївському та Мар’їнському напрямках

За даними Генерального штабу Збройних Сил України (ЗСУ), протягом минулої доби на фронті відбулося 126 бойових зіткнень з російськими військами. Найбільш інтенсивні атаки відбулися на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де українські військові відбили загалом 71 атаку.

На Мар’їнському напрямку, захисники України продовжують стримувати противника біля населених пунктів Георгіївка та Новомихайлівка. Тут було відбито 26 атак. На Авдіївському напрямку, поблизу населених пунктів Новобахмутівка та Авдіївка, було відбито 29 атак, а також 16 на південному напрямку від Тоненького, Первомайського та Невельського.

Крім того, російські війська проводили атаки ще на чотирьох напрямках. На Куп’янському напрямку відбулося 8 атак поблизу Синьківки. На Лиманському напрямку зафіксовано 20 атак біля Білогорівки Луганської області та інших населених пунктів. На Бахмутському напрямку було зафіксовано 10 атак поблизу Богданівки, Іванівського та Кліщіївки.

Російські окупанти продовжують діяти біля звільненого у серпні Роботиного Запорізької області, де українські сили відбили дві атаки минулої доби.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ