АКТУАЛЬНО

Демі Мур у крихітному купальнику показала, що і в 60 можна бути гарячою штучкою

Знаменита американська акторка Демі Мур, яка святкує свій 60-річний ювілей, продовжує надихатиa своїх шанувальників активним способом життя і турботою про природу. Вона поділилася фотозвітом зі своєї подорожі Гранд-Каньйоном і річкою Колорадо в компанії друзів, на яких акцентувала увагу на своїй підтягнутій фігурі.

На одному зі знімків, опублікованих в Instagram, Демі Мур постає перед глядачами в чорному бікіні, позуючи біля водоспаду. Актриса перебуває під падаючою водою в гирлі Дір-Крік, піднімаючи руки вгору і демонструючи свою нев’янучу красу.

У своєму підписі до фотографій, Демі Мур розповіла про свою подорож і висловила заклик до захисту і збереження природи. Вона зазначила, як це занурення в природу вплинуло на неї та наголосила на важливості дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Акторка також подякувала Тіллі Волтон, відомій захисниці річок, за зібрання друзів і за їхні спільні зусилля з охорони природи.

У подорожі Демі Мур супроводжували її колеги-акторки, включно з Емілі Осмент, Алекс Корнелл дю У, Рівер Морган, Кароліна Відалес, Андезу Оріонзі, Тіяна Блекігл і Емма Роббінс.

Демі Мур не тільки активно підтримує ініціативи зі збереження довкілля, а й відкрито закликає до дбайливого ставлення до природи і надихає своїх шанувальників на активний спосіб життя. Вона розглядає природу як джерело відповідей на багато питань і заохочує збереження її краси та багатства.

Актриса також відома своїм дотриманням сироїдної веганської дієти, що складається з органічних фруктів, овочів, соків, смузі та супів. Вона активно пропагує здорове харчування і турботу про власне тіло.

Демі Мур демонструє, що вік не є перепоною для активного життя і дбайливого ставлення до природи, і вона залишається фігурою, що надихає багатьох.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ