АКТУАЛЬНО

Глава виконавчої служби Мін’юсту Максим Кисельов отримав мільйон доларів від співробітника ФСБ

Директора Департаменту виконавчої служби Міністерства Юстиції України Кисельова Максима можливо завербовано ФСБ РФ і він отримав від них близько мільйона доларів США з початку повномасштабного вторгнення в Україну

Новий поворот у справі про крадіжку криптоактивів у сумі 647000 USDT у Директора департаменту виконавчої служби України.

Про це повідомляє редакція сайту NENKA ІНФО

У травні 2023 року Максим Кисельов написав заяву в Національну поліцію України про те, що з холодного криптогаманця у нього зникли кошти в сумі 647000 USDT. У крадіжці він звинуватив свого близького друга Олега Громова, з яким, з його ж слів, він спілкувався практично щодня і вів спільно криптобізнес, займаючись виведенням готівкових коштів за кордон.

Використовуючи службове становище і зв’язки в правоохоронних органах Кисельов Максим дуже швидко домігся порушення кримінальної справи на свого друга Громова Олега, а також через суд накладення арешту на все його майно. Шантажуючи і погрожуючи Громову О. і вимагаючи від нього гроші.

Після проведення досудового слідства виявилося, що Громова Олега незаконно документовано паспортом України на підставі того, що з такою самою фотографією в базах ДМС України значився ще один громадянин України Романовський Дмитро Вікторович 31.05.1969 р.н. Усі українські паспорти Громова О. були анульовані міграційною службою.

Усе почало сходитися. Дрібний шахрай Громов Олег, користуючись довірою топ-чиновника, вкрав у нього криптоактиви в сумі 647000 USDT, які той нажив непосильною працею і хотів їх використати для допомоги своїй дружині та дітям, які живуть з початку війни в Іспанії на своїй віллі.

Кримінальна справа йшла до логічного завершення Суд, вирок, конфіскація майна. Правда повинна була восторжествувати. Топ-чиновнику Кисельову Максиму після продажу майна Громова О. мали повернути гроші, які, як він заявив, у нього вкрали…

Уся ця інформація почала поступово просочуватися в пресу, набуваючи суспільного резонансу. Журналісти почали проводити власні розслідування. Стали з’являтися статті, що Громов-Романовський не просто шахрай, а кадровий офіцер ФСБ РФ. І дружні стосунки з Директором Департаменту виконавчої служби Кисельовим М. носили не такий простий і безкорисливий характер.

До рук журналістів потрапив номер криптогаманця Кисельова М. з якого, як він заявив у нього, вкрали гроші в сумі 647000 USDT

Журналісти, замовивши незалежну експертизу, з’ясували дивовижні факти. Усі суми, понад 700000 USDT, які надійшли на криптогаманець Кисельова М., були перераховані йому тим самим Громовим-Романовським з біржі Бінанс з акаунта, зареєстрованого на паспортні дані Громова, тобто Громов за якісь послуги заплатив топ-чиновнику 700000 доларів США. Це є незаперечним фактом і будь-хто охочий може побачити це в блокчейні. Приховати чи фальсифікувати це неможливо.

Журналісти розслідувачі почали далі з’ясовувати хто ж це все ж таки такий Громов-Романовський, який так щедро спонсорував топ-чиновника Мін’юсту Кисельова М., та чи справді мала місце банальна крадіжка як заявив Кисельов М.

Використовуючи свої джерела, до рук журналістів потрапило службове посвідчення з фотографією дуже схожою на Громова-Романовського, але вже з прізвищем Андрєєв Дмитро Петрович, підполковник ФСБ. Можливо, це простий збіг і людина на посвідченні дуже схожа на нашого шахрая Громова? Але чи не занадто багато збігів, які несуть загрозу національній безпеці України?

Дуже цікаво дізнатися, за які такі послуги ФСБ перерахувало 700000 доларів США чинному топ-чиновнику Мін’юсту Кисельову М. на посаді, прирівняній до заступника міністра Юстиції? Який і нині успішно обіймає свою посаду і, можливо, на платній основі виконує доручення ворогів нашої країни.

Це вже питання до слідства, до НАБУ і не ручного, яке діятиме за вказівкою Кисельова, а до справжнього неупередженого слідства для з’ясування всіх обставин цієї справи.

На першу вимогу НАБУ, СБУ та інших правоохоронних органів ми готові надати експертизу криптогаманця топ-чиновника Кисельова М.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ