АКТУАЛЬНО

Ілон Маск звинувачує Google у втручанні у вибори президента США

Американський мільярдер і підприємець Ілон Маск зробив резонансну заяву, стверджуючи, що компанія Google втручається у вибори президента США. За словами Маска, пошуковий гігант активно блокує інформацію про кандидата від республіканців Дональда Трампа і надає пріоритет матеріалам про кандидатуру Камали Гарріс, що представляє Демократичну партію.

Коли пошуковик пропонує видачу інформацію про Гарріс, то конкурент-республіканець у такому обсязі не згадується. Про це маск повідомив у соцмережі Х.

Мільярдер побачив і «збіг» у тому, що співробітники компанії-власника Google активно спонсорували кампанію чинного президента США Джо Байдена.

Як відомо, цього листопада в США пройдуть президентські вибори. Байден вирішив балотуватися на другий термін, щоб позмагатися з Дональдом Трампом, кандидатом від Республіканської партії.

У червні Джо Байден та експрезидент Дональд Трамп взяли участь у дебатах. Виступ Байдена був оцінений як невдалий, що викликало заклики до Демократичної партії змінити кандидата. Попри це, Байден згодом визнав свої помилки, але запевнив, що не збирається зніматися з виборів.

Крім того, Дональд Трамп офіційно став кандидатом у президенти США від республіканців. Також він вирішив, що у разі перемоги на виборах його віцепрезидентом стане сенатор Джей Ді Венс. Натомість Байден зняв свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів у США.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ