АКТУАЛЬНО

Бразильська триатлоністка потрапила під колеса мотоцикла під час тренування і знаходиться у тяжкому стані

Луїза Баптіста потрапила під колеса мотоцикла під час свого тренування. У 29-річної спортсменки виникла аварія, коли вона керувала велосипедом по автомобільній дорозі, а ззаду на неї наїхав мотоцикліст. Інформація свідчить про те, що водій мотоцикла не мав водійських прав.

У результаті судового рішення, що стосується винуватця інциденту, визначено, що він раніше вже був причетний до ДТП у нетверезому стані. Поліцейські зареєстрували факт нанесення тілесних ушкоджень через необережність, а мотоцикл порушника був конфіскований.

Луїза Баптіста отримала серйозні травми, включаючи ушкодження правої легені, переломи кількох ребер, ключиці та правої ноги. Спортсменка пройшла хірургічне втручання і залишається в стані тяжкої травми, перебуваючи під штучною вентиляцією легень в реанімації.

Поліція розпочала розслідування щодо причин аварії, і на місце події прибули експерти-криміналісти. Луїза Баптіста, чемпіонка Панамериканських ігор 2019 року та учасниця Олімпіади-2020 в Токіо, залишається під медичним спостереженням у реанімації.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ