АКТУАЛЬНО

Іспит закінчився на півтори хвилини раніше: у Південній Кореї студенти подали до суду через передчасний дзвінок

У Південній Кореї група студентів винесла позов до суду з вимогою компенсації через неправильний час проведення вступного іспиту Suneung, який завершився на півтори хвилини раніше визначеного графіка.

Suneung – це вступний іспит, що триває вісім годин та включає завдання з різних предметів. Цей тест славиться своєю складністю та вважається одним із найважчих у світі. Уряд приймає ряд заходів, щоб допомогти абітурієнтам сконцентруватися, включаючи закриття повітряного простору країни під час його проведення.

Мінімум 39 студентів подали позов, стверджуючи, що під час першого етапу іспиту з корейської мови дзвінок пролунав раніше встановленого графіку. Вони вимагають компенсації у розмірі 15 400 доларів – еквіваленту вартості річного навчання.

Помилка була визнана викладачами перед початком наступної частини тесту, і хоча було додано півтори хвилини до часу, це не дозволило абітурієнтам змінити свої відповіді в екзаменаційних листках. Це призвело до того, що деякі студенти були розгублені та не могли зосередитися на подальших завданнях, або навіть закінчити іспит передчасно.

Пізніше громадська телерадіокомпанія KBS повідомила, що чиновники заявили про те, що один з інспекторів помилився з часом проведення іспиту.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ