АКТУАЛЬНО

Чи зробив Роберт Паттінсон пропозицію? Обраниця, яка очікує дитину, показала обручку на своїй руці

У мережі з’явилися свіжі фотографії актора Роберта Паттінсона та співачки-моделі С’юкі Вотергаус, де приковує увагу каблучка з великим діамантом на лівій руці дівчини. Фанати розпочали припущення, що зірка “Сутінків” і “Бетмена” можливо зробив пропозицію своїй вагітній коханій.

На знімках пара гуляє лондонськими вулицями, тримаючи в руках склянки з кавою. Рука С’юкі потрапила в об’єктив папараці, коли вони виходили з книжкового магазину. Навіть при прохолодній погоді майбутня мама йшла з оголеним круглим животом.

Тепер шанувальники намагаються вгадати, чи відбудеться весілля знаменитостей до народження дитини, чи ж вони вирішать не поспішати і спочатку насолоджуватися роллю батьків. Незалежно від вибору, Паттінсон і Вотергаус, ймовірно, вирішать утримати цю подію в таємниці, оскільки вони завжди вдавалися зберігати своє особисте життя подалі від публічності.

Слід зазначити, що пара разом з 2018 року, і їх роман став офіційним у 2022 році. Вони відзначили свої стосунки під час показу Dior у Єгипті, не сховавши, що вони пара.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ