АКТУАЛЬНО

“Істерика в окупантів через Успішні Операції ЗСУ на Лівому Березі Херсонщини” – ISW

Російські військові, що діють в районі Кринок Херсонської області, виражають невдоволення успішними операціями Збройних Сил України (ЗСУ) та невдалими планами з відбиття атаки штабу Збройних Сил Російської Федерації. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у своєму свіжому звіті.

Аналітики вказують, що російське Міністерство оборони та чиновники Росії намагаються зменшити рівень тривоги в середовищі російських військових стосовно українських операцій на лівобережжі Херсонської області. ISW звертає увагу, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу визнав успішні десантні операції українських сил на Херсонському напрямку, проте запевнив, що російські війська завдають “колосальних втрат українським силам”.

“Заява Шойгу, ймовірно, є спробою зменшити стурбованість окремих російських “військкорів” щодо нездатності Росії ефективно відбити українські атаки на східному березі Дніпра. Однак це ймовірно не заспокоїть нарікання, які постійно зростають в російському інформаційному просторі”, – відзначили аналітики.

Російські “військкори” продовжують визнавати присутність українських сил на лівому березі Херсонської області та скаржаться, що їм не вдається придушити операції ЗСУ в цьому районі. За інформацією, отриманою 21 листопада, один з “військкорів” повідомив, що українські війська знищили цілу російську штурмову групу під Кринками.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ