АКТУАЛЬНО

Kia представила доступний електричний крос-седан EV4

Kia, великий виробник автомобілів з Кореї, вивів на загальний огляд новий концепт EV4, який, як вказує його назва, є електричною моделлю, розташованою нижче за розповсюджену модель EV6 компанії. Обидва автомобілі подібні за формою, навіть з урахуванням того, що EV4 пропонує вигляд майбутнього електричного крос-седана, а EV6 – кросовера.

Дизайн машин відповідає стилю Kia останніх років і, ймовірно, буде піддаватися незначним змінам у серійній версії. Хоча ці зміни, ймовірно, не будуть значущими. Основна відмінність між EV4 і EV6 полягатиме у внутрішньому оформленні, де відзначається простий приладовий щит з великим подвійним дисплеєм і “плаваючою” центральною консоллю.

Під час презентації не було надано жодної інформації щодо технічних характеристик новинки, тому існує ймовірність, що EV4 може мати абсолютно новий привід, спроектований інженерами Kia. Точніші відомості про це можуть з’явитися ближче до дати серійного випуску EV4.

Деякі фахівці висловлюють думку, що прем’єра EV4, якщо і затримається, то ненадовго, оскільки до моменту виходу моделі на ринок може з’явитися значна кількість конкурентів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ