АКТУАЛЬНО

Кличко не повинен був програвати Ф’юрі

Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions, Олександр Красюк, поділився своєю думкою про поразку Володимира Кличка в поєдинку проти Тайсона Ф’юрі. За словами Красюка, легендарний український боксер не повинен був програвати британцеві, і поразка була результатом невдалого вечора.

“Усі знають Тайсона з часів бою з Кличком. Володимир програв Ф’юрі, тому що у нього був поганий вечір. Він би виграв у нього дев’ять разів із десяти. Але того вечора збіглися певні фактори, і це призвело до його поразки. Ймовірно, у Тайсона було так само в бою з Нганну.

Крім того, Тайсон не поставився до Нганну належним чином. Він був злегка зарозумілий із ним. Ф’юрі не розглядав його всерйоз, тому дивився йому за спину. Він підписав контракт на бій з Усиком, їхній поєдинок був анонсований, тому Тайсон недооцінював суперника”, – заявив Красюк.

Нагадаємо, що 2015 року Володимир Кличко зазнав поразки від Тайсона Ф’юрі одноголосним рішенням суддів. Красюк висловив думку, що за інших обставин і в хороший вечір Кличко міг би здобути перемогу в цьому поєдинку.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ