АКТУАЛЬНО

Команда Гарріс закликає до другого раунду дебатів із Трампом у жовтні

Команда віцепрезидентки США Камали Гарріс прагне провести другий раунд дебатів з її опонентом на президентських виборах, Дональдом Трампом, вже в жовтні. Як повідомляє Washington Post з посиланням на інсайдерські джерела, рішення про це було ухвалено ще до їхньої першої зустрічі, яка відбулася 11 вересня у Філадельфії.

Раніше Дональд Трамп закликав до трьох раундів дебатів з Гарріс, однак не було зрозуміло, чи він погодиться на другий етап після першої сутички. Обидва кандидати ухвалили рішення відмовитися від системи трьох дебатів, які зазвичай організовує Комісія з президентських дебатів.

Під час першої дискусії Трамп і Гарріс обговорювали питання економічного розвитку, міграційної кризи та російсько-української війни. Трамп двічі уникнув прямої відповіді на запитання щодо перемоги України, заявивши, що зможе завершити війну за 24 години, тоді як Гарріс звинуватила його в намірі здати Україну: «Якби Трамп був президентом, путін би вже сидів у Києві», — заявила вона.

Згідно з опитуванням, проведеним CNN, 63% глядачів вважають, що Гарріс перемогла в дебатах, тоді як 37% підтримали Трампа. Перед початком дебатів обидва кандидати мали рівну підтримку — по 50%.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ