АКТУАЛЬНО

Королева Камілла відвідала квіткову виставку: садовий тиждень у Лондоні

Її Величність Королева Камілла вразила глядачів своєю елегантністю, взявши участь у відкритті Тижня зимових квітів у Садовому музеї на південному узбережжі Лондона. У своєму улюбленому смарагдовому костюмі, королева оглянула “Деконструйований ландшафт”, представлений на виставці квітів.

Камілла вразила своїм стилем, обравши для заходу смарагдовий жакет і спідницю, доповнені молочно-білою блузкою та високими замшевими чоботами на підборах. Перлинні сережки та класична зачіска додали образу королеви благородства.

На виставці, Королева Камілла оглянула квіткові інсталяції кількох талановитих дизайнерів. Вона виразила своє захоплення та висловила подяку представникам Ради у справах мистецтв Англії та організації “Квіти з ферми”, які використовують свої квіти для створення вражаючих композицій.

Крім того, Королева зустрілася з представниками благодійної організації Floral Angels, які переробляють квіти, отримані на різних заходах, для використання у госпісах, жіночих притулках та будинках для літніх людей. Їхня робота важлива для створення позитивного впливу на життя людей у важкі часи.

Тиждень зимових квітів у Лондоні відзначається неймовірною красою та творчістю, привертаючи увагу не тільки любителів садівництва, але й представників королівської сім’ї.

Камілла, виступаючи як поціновувач садівництва та квіткового мистецтва, підкреслила важливість таких заходів у сприянні мистецькій культурі та благодійності. Завдяки своєму елегантному вигляду та активному участь у суспільних заходах, Королева Камілла продовжує вражати та надихати громадськість.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ