АКТУАЛЬНО

Леонардо Ді Капріо влаштував епічну вечірку з зірками на своє 49-річчя

13 листопада Леонардо Ді Капріо, світова суперзірка та володар “Оскара”, відсвяткував своє 49-річчя на гучній та яскравій вечірці в приватній резиденції в Беверлі-Гіллз. Захід зібрав знаменитостей першого ряду, які прийшли привітати актора із цією важливою подією.

Кім Кардаш’ян, Кейт Бекінсейл, Зої Салдана, Ріта Ора, Олівія Вайлд, Ченнінг Татум, Зої Кравіц та інші гості прогулювалися через червоний килим та розповідали журналістам про своє враження від святкування.

Найбільш помітним було відсутність колишньої дівчини Лео, Вікторії Ламас, якій, за повідомленням, відмовили у вході через “суворо дотримуваний” список VIP-гостей.

Серед інших відомих осіб, які завітали на вечірку, були Бейонсе та Джей-Зі, Ексл Роуз, Тобі Макгуайр, Леді Гага, Сальма Гаєк, Снуп Догг та Ліл Вейн. Навіть ті, хто намагався приховати свою особу, як Леді Гага, Сальма Гаєк і Снуп Догг, не змогли уникнути уваги папараці.

Однак основним елементом вечірки стало об’єднання Леонардо з його новою дівчиною, італійською моделлю Вітторією Черетті. Свідок подій розповів, що пара “ніжно цілувалася всю ніч”, підкреслюючи теплі відносини між актором та його новою коханою.

Гості веселилися до самого ранку, і за словами інсайдера, в якийсь момент Лео був “піднятий і носили по кімнаті на руках”.

Варто відзначити, що це святкування настало після виходу останнього фільму Леонардо “Вбивці квіткового місяця”, прем’єра якого відбулася 20 жовтня. Фільм, заснований на реальних подіях, став шостим проектом, в якому актор співпрацював із визнаним режисером Мартіном Скорсезе.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ