АКТУАЛЬНО

Любовний трикутник по-австралійськи

Анна і Люсі Декінк з Австралії, відомі як “найсхожіші близнюки у світі”, завжди ділили все у своєму житті. Вони навіть діляться своїм нареченим, Беном Бірном. Нещодавно дівчата вирішили попозувати для камер разом з улюбленцем, і їхнє незвичайне ставлення стало центром уваги в соціальних мережах.

Ці 36-річні красуні з Перта, Австралія, зустрічаються з Беном уже 12 років. Вони розглядають варіант одночасної вагітності від свого спільного нареченого. Цей трикутник стосунків викликав інтерес і обговорення серед шанувальників сестер. Анна і Люсі прославилися на телешоу “Extreme Sisters” і часто діляться своїм життям у соціальних медіа.

На своїй сторінці в Instagram вони опублікували фотографію, на якій позують із Беном. На знімку сестри мають практично однаковий вигляд і носять сині сукні з капюшонами, а їхній наречений обіймає їх, стоячи між ними.

“У Бена є близнюки”, – підписали вони цю фотографію. Шанувальники сестер були в захваті від цієї потрійної любові і висловили свою підтримку і захоплення.

Тріо, яке щоночі спить в одному величезному ліжку, вже понад рік намагається стати батьками. Вони підкреслюють свій унікальний зв’язок і готовність підтримувати один одного в цьому незвичайному процесі.

Бен, як не дивно, щасливий у цьому трикутнику, і шанувальники сестер сподіваються, що їхнє прагнення стати батьками принесе їм радість і щастя, так само як і їхні непрості, але красиві стосунки.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ