АКТУАЛЬНО

Масована ракетна атака на Україну

29 грудня вночі російські війська провели атаку на Україну за допомогою безпілотників та різних видів ракет, призводячи до серйозних наслідків у ряді областей. Вибухи лунали в Львівській, Харківській, Черкаській, Дніпропетровській, Сумській, Запорізькій, Хмельницькій та Одеській областях, а також в Києві. За даними, російські війська використовували безпілотники та різні типи ракет.

Перші вибухи відбулися в Одесі, де уламки збитого дрона призвели до пошкодження багатоповерхівки і спалаху пожежі. Інформація про потерпілих уточнюється. Через чотири години Львів зазнав атаки, внаслідок якої загинула людина, ще восьмеро отримали поранення, а також пошкоджено 3 школи та дитячий садок.

Харків також став об’єктом атак, з використанням ракет типу С-300 та Х-22. Існують повідомлення про щонайменше 8 влучань у різних частинах міста, а міський голова Ігор Терехов наголосив на проблемах з електропостачанням для транспорту, проте фахівці вже працюють над відновленням електропостачання.

Конотоп на Сумщині також став мішенню ракетного удару, призводячи до поранень трьох людей та пошкодження багатоквартирного будинку та станції технічного обслуговування авто.

У Києві в районах Шевченківському, Святошинському, Подільському та Дарницькому зафіксовано пошкодження житлових будинків, вогонь на території гаражів, загоряння припаркованих автомобілів, а також руйнування складських приміщень. Попередньо повідомляється про одного постраждалого в Шевченківському районі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ