АКТУАЛЬНО

Масована ракетна атака Росії: чотири області постраждали

Сьогодні вранці Україну струснула хвиля ракетних ударів, які призвели до непоправних втрат життів та руйнації у різних регіонах країни. За повідомленням очільника МВС України Ігоря Клименка, атаки сталися у чотирьох областях, забравши із собою життя щонайменше однієї людини та залишивши понад двадцять постраждалих.

Запоріжжя потрапило під атаку російських ракет, які влучили у житлові райони, призводячи до невимовних руйнувань. Рятувальники та поліцейські зараз активно працюють на шести локаціях міста, де, за оперативними даними, постраждали троє людей.

Дніпропетровщина не залишилася осторонь, з вибухом у Новомосковську, що перевернув маршрутку та призвів до численних пошкоджень житлових будинків. Звернулися за медичною допомогою двадцять людей, серед яких є четверо дітей.

У Криворізькому районі атака завершилася трагічно: загинула людина, зруйновано приватний будинок, і ще троє можуть перебувати під завалами. Руйнуванням теж постраждали торговельно-розважальний центр.

Харків та Харківська область також почули рокоти ракет. Чотири удари за попередніми даними нанесли російські загарбники, призводячи до пошкоджень підприємства та навчального закладу, а також до одного загиблого. Місто Зміїв зазнало подібної атаки, і тепер рятувальники ведуть операцію по врятуванню людей під завалами.

Хмельницька область також зазнала атаки, інформація про постраждалих наразі уточнюється.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ