АКТУАЛЬНО

Мати мільйонера Тищенко живе в злиднях, поки син “ховає” статки

Жанна Тищенко, матір відомого нардепа-мільйонера Миколи Тищенка, опинилася у важкому становищі. Попри те, що її син володіє значними статками, жінка змушена виживати, продаючи засушені букети та шкарпетки.

Небайдужі українці об’єдналися, щоб допомогти матері одіозного нардепа. Волонтери відкрили збір коштів для Жанни Тищенко, яка, попри свій пенсійний вік, не отримує жодних виплат від держави. Під час інтерв’ю з журналістами вона поводилася дивно, називаючи свого сина військовим та виправдовуючи його за участь у нападі на ветерана війни в Дніпрі. За інформацією медійників, Жанна Тищенко страждає на шизофренію, яка прогресує з віком. Це підтверджується її дивними висловлюваннями, агресією та відірваністю від реальності.

Микола Тищенко не підтримує контактів із матір’ю, залишаючи її на самоті в злиднях. Ситуація викликала хвилю обурення серед громадськості, і небайдужі українці вже відкрили збір коштів на допомогу Жанні Тищенко. Волонтери обіцяють, що кожна гривня піде на забезпечення жінки медичним доглядом та гідними умовами життя.

Сам Микола Тищенко продовжує потрапляти у скандали. Нещодавно його охорона напала на ветерана війни, що викликало хвилю критики. Крім того, мешканці Дніпра звинувачують Тищенка у співпраці з ворогом та коригуванні ворожих ракетних ударів. Попри численні скандали, Тищенко намагається зберегти свій вплив, використовуючи зв’язки в президентській команді. Однак, навіть його кум, голова Офісу Президента Андрій Єрмак, публічно від нього відхрестився.

Активісти, які започаткували збір коштів, сподіваються забезпечити Жанні Тищенко медичний догляд та гідні умови життя, надаючи їй підтримку, якої вона заслуговує.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ