АКТУАЛЬНО

Схоже Піке одумався і вирішив налагодити стосунки з Шакірою

Зіркова співачка Шакіра і футбольний спортсмен Жерар Піке, колишня нерозлучна пара, офіційно оголосили про свій розрив на початку літа. Новина про це вразила їхніх прихильників, адже вони разом уже понад десять років, виховуючи двох синів – Мілана і Сашу, хоча офіційно вони не перебували у шлюбі.

Іспанські ЗМІ активно обговорювали розлучення, посилаючись на чутки про постійні зради Піке, зокрема і про його свіжі романтичні стосунки. Втім, нещодавно ситуація могла змінитися.

За даними видання MARCA, 35-річний захисник “Барселони” вирішив припинити свої інтрижки з новою пасією і встановити контакт з колишньою коханою, Шакірою. Це рішення, мабуть, викликане прагненням зберегти сімейні стосунки заради дітей або, можливо, вони розглядають можливість відновлення свого роману.

Джерела також повідомляють, що Піке зробив юридичні кроки для спроби примирення. Схоже, 45-річна співачка готова піти назустріч заради синів. Проте наразі колишні закохані залишаються на різних позиціях у питанні про те, де житимуть їхні діти: Піке наполягає на Барселоні, тоді як Шакіра планує переїхати з ними до США.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ