АКТУАЛЬНО

На Одещині зловили ще одного навідника

У Ізмаїльському районі було виявлено серйозну загрозу для національної безпеки. Місцевий житель, що виявився зрадником, збирав інформацію про стратегічно важливі об’єкти і передавав її до російських спецслужб.

Зловмисник здійснював обхід території, ретельно документуючи розташування військової техніки Збройних сил України, будівель територіальних центрів комплектування та об’єктів енергетичної та портової інфраструктури. Його завданням було зібрати максимальну інформацію про ці об’єкти, що могло загрожувати безпеці району.

05.08.2024- різне qurixdiqehiezant

Окрім того, диверсант активно обговорював з російськими агентами можливість підпалів військових автомобілів, релейних шаф залізниці та будівель територіальних центрів комплектування. Ці обговорення були частиною плану дестабілізації ситуації в регіоні, що могло призвести до серйозних наслідків для інфраструктури та обороноздатності України.

05.08.2024- різне

В результаті оперативних заходів зрадника було затримано. Наразі проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин його діяльності та виявлення можливих співучасників.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ