АКТУАЛЬНО

Мессі присвятив свій “Золотий м’яч” Марадоні

Ліонель Мессі, форвард збірної Аргентини та американського Інтер Майамі, взяв слово після своєї восьмої перемоги на Золотому м’ячі та присвятив цей момент своєму співвітчизнику й футбольній легенді Дієго Марадоні. Емоційне звернення до Марадони відбулося під час церемонії нагородження, і Мессі наголосив, що нагорода цього дня – це наче пам’ятна мить, яку він розділяє з Дієго Марадоною.

“Я хочу згадати Дієго. Сьогодні його день народження. І немає місця кращого за це, де так багато футболістів, щоб згадати про нього. Йому б сподобалося. Де б ти не був, із днем народження, Дієго. Це і для тебе, я ділюся ним із тобою”, – сказав Мессі.

Цей зворушливий момент показує, наскільки важливий Дієго Марадона для аргентинського футболу і для самого Мессі. Мессі продовжує надихатися і згадувати свого співвітчизника, який залишив незгладимий слід у світовому футболі.

Судячи з усього, Дієго Марадона завжди буде живим у серці Ліонеля Мессі, і його спадщина житиме довго і процвітатиме в аргентинському і світовому футболі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ