АКТУАЛЬНО

Найстаршого боксера світу побили в його дебютному бою на профірингу

На нещодавньому регіональному турнірі у Нешвіллі (штат Теннессі, США) відбувся незвичайний боксерський поєдинок, який вразив шанувальників цього виду спорту. 23-річний Джашон Хантер зустрівся в рингу з 58-річним Скоттом Інглендом, який дебютував на професіональному рингу цього вечора.

На початку бою ветеран зумів завдати своєму молодому опоненту кілька ударів, але невдовзі опинився на настилі рингу. Інгленд, незважаючи на свої 58 років, зумів піднятися, але вже на 47-й секунді першого раунду став жертвою жорстокого нокауту.

Однак Інгленд не прийняв поразку важко, оскільки його провальний дебют призначив йому почесне місце в світі боксу. Він став найстарішим боксером світу, який дебютував у професійному боксі, і ймовірно, здобуде визнання Книги рекордів Гіннеса. Цей випадок також приніс радість молодому Хантеру, який після шести поразок нарешті здобув свою першу перемогу на професійному рингу.

Сам Інгленд, колишній радіо-діджей, ведучий новин та автор кантрі-музики, раніше не боксував навіть у аматорському рівні. Його історія та дружба з легендою боксу, Мухаммедом Алі, роблять цей епізод ще цікавішим для публіки. Інгленд в свої 58 років доводить, що любов до спорту та сміливість не мають вікових обмежень.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ