АКТУАЛЬНО

Названо найпотужніші Android-смартфони

Відомий китайський бенчмарк AnTuTu опублікував новий рейтинг найпродуктивніших Android-смартфонів за липень. У порівнянні з попереднім місяцем, перша трійка лідерів зазнала змін, що свідчить про постійний розвиток технологій.

На вершині списку опинився Red Magic 9S Pro+, який оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3 з розігнаною частотою до 3,4 ГГц. Цей смартфон набрав понад 2,18 мільйона балів у тестах AnTuTu, що робить його найпотужнішим на ринку. Висока продуктивність пристрою підтримується системою охолодження ICE 13.5 Magic, яка запобігає тротлінгу навіть під серйозним навантаженням.

Друге місце зайняв OnePlus Ace 3 Pro, а третє — Redmi K70 Ultra, який виявився ще потужнішим за рахунок своїх 2,3 мільйона балів у тестах AnTuTu. Проте, важливо зазначити, що AnTuTu враховує середні результати понад 1000 тестів для кожного смартфона, а не найвищі показники.

До рейтингу також увійшли такі моделі, як Asus ROG Phone 8 Pro, iQOO Neo9S Pro, Vivo X100 Ultra, iQOO Neo9S Pro+, iQOO Neo9 Pro, Vivo X100 Pro та Vivo X100. З десяти найкращих моделей п’ять працюють на процесорах Qualcomm, а п’ять — на MediaTek.

Ці смартфони виділяються своєю продуктивністю, що дозволяє їм без проблем запускати найресурсоємніші додатки та ігри на максимальних налаштуваннях графіки. Всі вони оснащені сучасними системами охолодження, що забезпечує стабільну роботу та запас продуктивності на найближчі кілька років.

Крім того, Red Magic 9S Pro+ демонструє не лише високу продуктивність, але й відмінну автономність завдяки батареї ємністю 6500 мАг і підтримці швидкої зарядки потужністю 80 Вт, що дозволяє повністю зарядити пристрій за 40 хвилин.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ