АКТУАЛЬНО

Новий графік руху поїздів на 2024 рік

Укрзалізниця оголосила про представлення нового графіку руху поїздів на 2024 рік, в якому зазначено 14 нових маршрутів, з них 11 внутрішніх та 3 міжнародних. Крім того, передбачено удосконалення 19 існуючих маршрутів в Україні та за кордоном, а також нові з’єднання для регіональних перевезень.

Голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Лященко відзначив, що пасажирські перевезення є ключовим напрямком компанії, і вони постійно розвиваються, додаючи нові поїзди, оновлюючи транспортний склад та надаючи додаткові сервіси. Новий сезон принесе з собою нові міжнародні маршрути, такі як Дніпро — Хелм, Чоп — Відень та Чоп — Прага.

Враховуючи відгуки пасажирів, які надійшли через мобільний додаток УЗ, новий графік був розроблений з урахуванням побажань користувачів. Лященко зауважив, що компанія акцентує увагу на покращенні найбільш дефіцитних маршрутів, зокрема міжнародних та гірських, щоб зміцнити зв’язок між усіма регіонами. Також він підкреслив, що обсяги перевезених пасажирів вже повернулися на рівень 2021 року, а розвиток міжнародного сполучення та відкриття нових маршрутів в Україні є стратегічно важливим для підтримки зв’язку між регіонами.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ