АКТУАЛЬНО

Пристрасті навколо подарунка українського телеведучого: Чому новий iPhone викликав обговорення за часів війни

У мережі спалахнув скандал, пов’язаний із подарунком, зробленим відомим українським телеведучим Володимиром Остапчуком своїй дружині, Каті Полтавській. Дружина телеведучого поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі фотографією новенького iPhone 15 Pro Max, який був подарований їй у період активних боїв у країні. З цієї ж сторінки вона повідомила, що на підготовку до подарунка пішло понад два тижні “натяків”.

Дискусія в соціальних мережах

Подарунок викликав шквал дискусій в українському суспільстві, особливо серед тих, хто вважає, що в період воєнних дій та економічних труднощів країни, купівля дорогого гаджета є недоречною і навіть аморальною. У зв’язку з цим, багато хто звернув увагу на джерело коштів для придбання такого подарунка.

Зауваження блогера

Український блогер Богдан Беспалов оцінив ситуацію з критикою, запитуючи, звідки у Володимира Остапчука кошти на такий дорогий ґаджет, враховуючи, що ціни на iPhone 15 Pro Max починаються від 65 тисяч гривень. Він також порушує питання про те, що було краще публічно похвалитися допомогою Збройним Силам України, ніж новим смартфоном. Блогер вважає, що аудиторія краще б поставилася до того, якби Катя Полтавська хизувалася б не дорогим гаджетом, а результатами допомоги українським захисникам.

Обговорення та критика таких дій у соціальних мережах підкреслюють важливість почуття соціальної відповідальності та солідарності у складні часи. Кожен подарунок і дія громадських осіб стають об’єктом уваги суспільства, особливо коли країна перебуває у стані війни.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ