АКТУАЛЬНО

Оголошено ціну першого електричного мінівена під брендом Volvo

На платформі  оголошень з’явився новий Volvo EM90, найновіший електромобіль, який недавно вийшов на ринок. У Китаї його єдина комплектація пропонується за 115 тисяч доларів, але для автомобільних ентузіастів в Україні ціна становить 140 тисяч доларів. Постачання цього електромобіля очікується протягом півроку, з чотирма місяцями на виробництво на китайському заводі Volvo.

Volvo EM90 є аналогом Zeekr 009, але під брендом Volvo та із спрощеною технікою. Продавець відзначає цей факт в оголошенні, вказуючи, що модель від суббренду Geely можна отримати за більш вигідними умовами – швидше, дешевше та із більш потужною батареєю, подвійною потужністю та повним приводом. Властивості Volvo EM90 включають:

  • Задній привід;
  • Розгін від 0 до 100 км/год за 8,3 секунди;
  • Запас ходу до 738 кілометрів;
  • Шестимісний салон з мультиконтурними VIP-кріслами на другому ряді.

Автомобіль також оснащений 15,6-дюймовим відкидним екраном кінотеатру, аудіосистемою Bowers & Wilkins із 21 динаміком, дверними картами із сенсорними дисплеями, системами підігріву, вентиляції та висувними столиками. Вибираючи Zeekr 009, покупець може зекономити до 30% від ціни, але для багатьох можливість володіти шведським брендом може стати важливішою, не зважаючи на додаткові витрати. Наразі Volvo EM90 ще не доступний у китайських дилерів, інформація щодо можливих знижок може з’явитися, коли попит на цю новинку зменшиться.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ