АКТУАЛЬНО

Олег Винник приєднався до благодійної ініціативи та підтримав бійців з “Буцьких Ангелів”

Український співак Олег Винник, який зараз перебуває в Німеччині, активно долучився до благодійної ініціативи та допоміг фонду “Буцькі Ангели” вирішити потреби захисників.

Артист особисто зустрівся з волонтерами фонду в Німеччині, щоб надати підтримку. За інформацією представниці Олега Винника, він взяв активну участь у пошуку необхідного автомобіля для бійців та передав їм різні речі, включаючи ліжка, матраци, одяг і взуття. Ці благодійні пожертви були зібрані разом з місцевими жителями Німеччини, які виявили свою підтримку українським захисникам.

“До Олега Винника завітали волонтери з Благодійного Фонду “Буцькі Ангели”. Він допоміг їм з пошуком і підготовкою автомобіля для бійця на передову. А також передав благодійну допомогу (ліжка, матраци, одяг і взуття), які зібрали в Німеччині разом з Anja Rätzke і Thomas Uhlig”, – заявила представниця артиста Валерія Барон у своєму фотоблозі.

Важливо відзначити, що Олег Винник, почавши з періоду повномасштабного конфлікту, перебуває в Німеччині, де знаходиться на лікуванні та веде активну благодійну діяльність через свій фонд, який надає підтримку Збройним Силам України.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ