АКТУАЛЬНО

Олена Зеленська на Українському жіночому конгресі: темно-синій костюм, золоті сережки й ніжний макіяж

Перша леді України, Олена Зеленська, взяла участь у сьомому Українському жіночому конгресі, присвяченому жіночому лідерству. У своєму виступі вона зазначила роль жінок у військових справах та бізнесі, підкресливши значущість їхнього внеску в суспільство.

Олена Зеленська виглядала елегантно у темно-синьому костюмі, який складався із спідниці довжини міді та подовженого жакета. Її образ був доповнений сорочкою в тон, золотими прикрасами та ніжним макіяжем.

У своєму виступі вона висловила підтримку жінкам-військовослужбовцям та відзначила ріст жіночого підприємництва в Україні. Зеленська також висловила підтримку ініціативам, спрямованим на поліпшення умов життя для жінок, зокрема через реформу шкільного харчування та програму ментального здоров’я.

“Дорогі жінки, зробімо з цього висновок. Давайте нарешті самі себе дооцінювати. Українські жінки – лідерки. Це вже не треба нікому доводити. Це факт. Тепер треба лише жити з цим, усвідомлюючи свою цінність і права”, – підсумувала вона у своєму виступі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ