АКТУАЛЬНО

Опитування виглядають жахливо для Байдена. Він продовжує наполягати на протилежному.

“Ви читаєте не ті опитування”, – сказав Байден журналістам у неділю.

Трохи більше ніж за місяць Байден вже тричі відкидав результати опитувань, які показували, що він відстає від Трампа.

Останніми місяцями рейтинги президента Джо Байдена погіршуються, часто показуючи, що він зрівнявся з колишнім президентом Дональдом Трампом або відстає від нього на кілька пунктів. Але, за словами Байдена, ЗМІ просто фокусуються на неправильних опитуваннях.

Тричі за трохи більше ніж місяць Байден відкидав опитування, які показували його відставання від Трампа або інших потенційних конкурентів від Республіканської партії, і наполягав на тому, що журналісти не отримують повної картини.

У неділю, покидаючи свій передвиборчий штаб у Вілмінгтоні, штат Делавер, Байден відповів на вигук репортера про те, чому він програє Трампу в опитуваннях.

“Ви читаєте не ті опитування”, – сказав Байден. Поки президент йшов від будівлі до свого автомобіля, автомобіль врізався в припаркований позашляховик Секретної служби США, який перекривав перехрестя під час його від’їзду. Байден і перша леді Джилл Байден не постраждали.

Незрозуміло, на які опитування посилався Байден, але минулого місяця його кампанія розіслала меморандум у ЗМІ з посиланням на опитування, згідно з якими Байден лідирував або йшов нарівні з Трампом від NPR/PBS/Marist, Yahoo News/YouGov, USA/Suffolk та Квінніпіанського університету, серед інших.

Існує більше, ніж два опитування, каже Байден
Під час збору коштів у Чикаго 9 листопада Байден сказав донорам, що, хоча “преса говорила про два опитування… є ще 10 опитувань, в яких ми перемагаємо”, згідно зі звітом пулу.

Байден сказав, що його кампанія розмістила копії цих опитувань на сидіннях відвідувачів.

За словами Байдена, журналісти “не читають опитування
Раніше того ж дня Байден заявив журналістам на об’єднаній базі Ендрюс у Меріленді, що журналісти “не читають опитування”.

“Десять опитувань. У восьми з них я перемагаю його в цих штатах. Вісім з них. Ви, хлопці, читаєте лише два, CNN і New York Times”, – сказав Байден.

Опитування CNN і New York Times, опубліковані за кілька днів до листопадової заяви Байдена, показали, що Байден відстає від Трампа та інших республіканських кандидатів на національному рівні на чотири і п’ять пунктів відповідно.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ