АКТУАЛЬНО

Парагвайського чиновника, що підписав угоду із вигаданою країною, звільнено з посади

У Парагваї високопоставлений чиновник з Міністерства сільського господарства був звільнений з посади після того, як він підписав угоду про співпрацю з представниками країни, яка, як виявилося, є вигаданою.

За інформацією з повідомлення, керівник апарату міністра сільського господарства Арнальдо Чаморро повідомив журналістам про своє звільнення після підписання меморандуму про співпрацю з країною, яка існує лише на папері – “Сполучені Штати Кайласа”. Ця країна була представлена як південноамериканська острівна нація, і угода передбачала встановлення міждержавних дипломатичних відносин.

Арнальдо Чаморро зазначив, що представники вигаданої “іноземної делегації” висловили бажання надати допомогу Парагваю та представили кілька проєктів. Проте, пізніше виявилося, що це була шахрайська схема, і чиновника ошукали.

Відомо, що ці “дипломатичні” переговори також включали зустріч з міністром сільського господарства Карлосом Хіменесом. Причини цього обману залишаються невідомими, і зараз чиновника вже відправили у відставку.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ