АКТУАЛЬНО

Передвиборчий штаб Трампа розглядає Ніккі Гейлі на посаду віцепрезидента

Попри минулі конфлікти та різні погляди, передвиборчий штаб колишнього президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа розглядає можливість включення Ніккі Гейлі, колишньої посланниці США при ООН, до свого складу на посаду віцепрезидента. Про це повідомляє Axios, посилаючись на джерела, близькі до штабу.

“Стосунки між суперниками Республіканської партії залишаються прохолодними, але Трамп міг би вибрати Гейлі, якби був переконаний, що вона допоможе йому виграти президентські вибори, уникнути потенційного тюремного ув’язнення і покриє десятки мільйонів юридичних рахунків, якщо він програє”, – пише видання.

Республіканці, близькі до обох лідерів, вважають, що примирення Гейлі і Трампа відповідає взаємним інтересам, незважаючи на їхню запеклу боротьбу на праймеріз Республіканської партії та їхні погляди, які не збігаються з деяких важливих питань.

У них різні погляди на такі питання, як війна і зміна програм, таких як соціальне забезпечення та медична допомога. Гейлі наполягала на тому, щоб спрямувати більше ресурсів в Україну і дозволити їй стати частиною НАТО, Трамп виступає проти цього.

Гейлі має “глибокі зв’язки з донорами”, які насторожено ставляться до колишнього президента, йдеться в матеріалі. Водночас, якщо вона продовжить відмовлятися від своєї підтримки і Трамп програє в листопаді, значна частина консервативної бази Республіканської партії може звинуватити її.

Представники Трампа і Гейлі відмовилися від коментарів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ