АКТУАЛЬНО

Підлеглі Олександра Ломако, які приймали участь в оборудках тимчасового мера, тікають з Чернігова

На виїзді з Чернігова правоохоронці спіймали начальника управління ЖКГ Ярослава Куца, який за інформацією силовиків приймав участь в оборудках в.о. мера Чернігова Олександра Ломако та вручили йому підозру.

Фрагменти підозри, врученої Ярославу Куцу
Фрагменти підозри, врученої Ярославу Куцу

За інформацією наших джерел, з оточення Владислава Атрошенко, про втечу з України від кримінальної відповідальності подумують і інші фігуранти звіту за результатами перевірки Держаудитслужби, де знайшли порушень на 2,5 мільярдів гривень. Не допомогли навіть офіційні заяви Олександра Ломако про те, що звіт Держаудитслужби є “фейком”.

Як повідомляють наші джерела в Прокуратурі Чернігівської області, найближчим часом отримає підозру і сам Олександр Ломако. Через значний суспільний резонанс в ЗМІ та соціальних мережах, який спричинили публікації про розкрадання бюджету Чернігова під час війни, питання знаходиться на особливому контролі силовиків.

Редакція сайту 360UA.NEWS готує нове журналістське розслідування, з публікацією нових документів, які підтверджують факти розкрадання командою Ломако-Атрошенко бюджету міста.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ