АКТУАЛЬНО

Джордж Мартін займається розробкою трьох анімаційних серіалів з універсуму ‘Гри престолів’

Письменник Джордж Мартін поділився деталями своєї роботи над трьома новими анімаційними серіалами, що розгортатимуться в універсумі “Гри престолів”. Наразі жоден з проєктів не розпочав виробництво, але автор висловив оптимізм щодо їхньої майбутньої реалізації.

“У нас разом з HBO є власні анімаційні історії, розташовані у всесвіті ‘Пісні льоду та полум’я’. Наразі жоден з цих проєктів не отримав зелене світло, але я вірю, що ми на шляху до наступного етапу в розробці кількох із них”, – повідомив письменник у своєму блозі.

Мартін розповів, що обговорення цих ідей розпочалося кілька років тому, і спочатку було чотири проєкти, але з часом два з них відклали на невизначений термін.

Крім того, автор розкрив, що раніше анонсований ігровий серіал “Дев’ять подорожей” або “Морська змія” буде теж анімаційним. Зміна планів сталася через високі витрати на морські сцени.

“Бюджетні обмеження, ймовірно, зробили б зйомки живої версії надто витратною, оскільки половина сюжету розгортається на морі, і кожного тижня треба було б зорганізовувати різні порти… Це весь світ. Анімація дає нам більше можливостей для втілення усього цього. Таким чином, зараз у нас у розробці три анімаційні серіали”, – написав Мартін.

Один з цих серіалів буде приквелом “Дому Дракона” і розповість історію морських пригод Корліса Веларіона, лорда одного з найдавніших і найбагатших будинків.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ