АКТУАЛЬНО

Пол Маккартні: Перший британський музикант-мільярдер

Легендарний британський музикант Пол Маккартні став першим у своїй країні музикантом-мільярдером, збагатившись на турі “2023 Got Back” та інших проектах. Його статки наразі оцінюються в 1,27 мільярда доларів, що є вражаючим результатом за останні роки.

За даними видання Independent, статистика показує, що статки Пола Маккартні та його дружини Ненсі Шевелл зросли на 61 мільйон доларів лише за останній рік. Це сталося завдяки успішному музичному турі “2023 Got Back” та кавер-версії пісні The Beatles “Blackbird”.

Остання композиція The Beatles “Now and Then”, яка побачила світ у листопаді, також принесла значний дохід Маккартні. Вона швидко піднялася на вершину музичних чартів у США, Великобританії та інших країнах.

Крім того, статки пари збільшилися майже на 62 мільйони доларів через спадок від батька Ненсі Шевелл, американського автотранспортного магната Майка Шевелла.

Пол Маккартні, який славиться своїм внеском у музику та культуру, є всесвітньо відомим музикантом, співаком, композитором і продюсером. Після розпаду The Beatles у 1970 році він розпочав успішну сольну кар’єру, випустивши безліч хітів, таких як “Yesterday”, “Hey Jude”, “Let It Be”, “Eleanor Rigby” та інші. Його творчість визнана численними нагородами, включаючи 18 премій Греммі.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ