АКТУАЛЬНО

Віталій Кличко закликає Тайсона Ф’юрі не бути боягузом та вийти на бій із Олександром Усиком

Легендарний український боксер і нинішній мер Києва, Віталій Кличко, висловив свою думку щодо переговорів щодо очікуваного поєдинку за всі титули у важкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Кличко наголосив, що велика ймовірність, що цей бій відбудеться, і закликав британського боксера не втрачати свою репутацію, вийшовши на ринг із українським чемпіоном.

“Якщо Ф’юрі відмовиться, він буде найбільшим чемпіоном світу боягузом. Він розуміє, що Саша – дуже незручний суперник для нього, і зараз Ф’юрі спробує знайти можливість викрутити руки і знайти вихід із цієї складної ситуації”, – відзначив Кличко.

Зазначивши, що весь світ очікує цього бою, Віталій виразив переконаність, що цей поєдинок відбудеться, незважаючи на всі труднощі в переговорах.

Щодо прогнозу на бій, Кличко відмовився його робити, закликавши при цьому всіх підтримати Олександра Усика.

“Тримаємо кулаки, щоб бій відбувся. Тримаємо кулаки, щоб Олександр Усик переміг. Я переконаний, що Сашко має всі можливості перемогти, довести все, як із Джошуа та іншими спортсменами, і стати абсолютним чемпіоном, зібрати всі титули, забрати останній пояс, WBC, у Ф’юрі”, – додав він.

Бій між Усиком і Ф’юрі заплановано на 29 квітня у Великій Британії, інформація про який, за словами Клімаса, має бути офіційно анонсована протягом кількох наступних днів.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ