АКТУАЛЬНО

Представлено концепцію інноваційного цифрового проекту ‘Е-молодь

Заступник Міністра молоді та спорту України, відповідальний за цифровий розвиток, цифрову трансформацію та цифровізацію, Віталій Лавров, взяв участь у презентації нового плану дій України в рамках ініціативи “Партнерство «Відкритий Уряд». Під час заходу він представив концепцію проекту “Е-молодь” та запросив міжнародних партнерів до участі у його розробці.

Віталій Лавров підкреслив важливість молоді як майбутнього будь-якої держави та висловив переконання, що зручний доступ до інформації та можливостей допоможе їм реалізувати свій потенціал. Проект “Е-молодь” має на меті стати інструментом для розкриття потенціалу молоді, забезпечуючи повну та актуальну інформацію про можливості для молоді в Україні, доступну та зрозумілу для всіх.

“Наша мета – зібрати всю актуальну інформацію про можливості та сервіси для молоді в єдиному місці. Від освіти та працевлаштування до волонтерства та культури – ми хочемо, щоб кожен молодий українець мав доступ до інформації та можливостей”, – підкреслив Віталій Лавров.

Проект “Е-молодь” включатиме:

  1. Єдину базу даних для/про молодь, що містить інформацію про їх потреби та досягнення.
  2. Цифрові інструменти участі для громадянської активності.
  3. Актуальні навчальні програми та послуги.
  4. Дані про молодіжні центри, організації та фахівців.
  5. Електронні конкурси молодіжних проектів.

Проект реалізується Міністерством молоді та спорту України та стартує в рамках партнерства з IREX, яке входить у програму USAID “Мріємо та діємо”.

НЕ ПРОПУСТІТЬ

ЦІКАВІ МАТЕРІАЛИ ЗА ТЕМОЮ